Гери изгрява и в гореща фотосесия за еротичното списание

...
  Гери изгрява и в гореща фотосесия за еротичното списание
Коментари Харесай

Разстреляха и Мис България в ЮАР! Жената на Къро Гергана Кочанова е умъртвена с куршум в главата

 

Гери изгрява и в гореща фотосесия за еротичното списание “Максим ” и цяла България вижда препълнената й със силикон пазва. През 2007 година отпътува на фотоси в Съединени американски щати, от където се връща година по-късно с кърмаче на ръце, наречено Красимир. Бебето е родено на 11 август в болница в Чикаго. Раждането е минало обикновено и дребният левент се е появил на бял свят с идеалните ограничения – 3,480 кг и 51 см. Докато Гери е била в Съединени американски щати в грижите за детето й помагали приятелят й и нейният татко, който бил доста щастлив, че е станал дядо.

“Щастлива съм, че имам Краси – споделя Гергана, – че е крепко и хубаво бебе. В момента и двамата би трябвало да привикваме с живота си тук и да се опознаем. Малко необичайно се усещам като майка, само че всяка раждала жена споделя, че първоначално е по този начин, и не се тормозя да си го призная. " Още тогава стартират догадки дали бащата не е митичният Красимир Каменов-Къро. Той по това време е женен за първата си брачна половинка Светлана, която обаче хваща на шаблон с доверения си телохранител Размиг Чакърян - Ами. Отношенията на Къро и Гери са официализирани едвам през 2015 година, когато двамата емигрират за ЮАР поради проблемите на гангстера с родното правораздаване.

 

В жълти медии се появяват дописки за раждането на правоприемник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя семейството си в обществените мрежи от “Кочанова ” на „ Каменов “. В Южна Африка съгласно слуховете Красимир Каменов заживява с моделката в голямо имение посред саваната, въпреки и в изявленията от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената наподобява прекомерно съмнителна. Проверка на медията откри, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в огромен дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР